Αγριος καβγάς στο κέντρο του Πειραιά: Ταξιτζής επιτέθηκε με κατσαβίδι σε 70χρονο

Αγριος καβγάς στο κέντρο του Πειραιά: Ταξιτζής επιτέθηκε με κατσαβίδι σε 70χρονο

Διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο με μοτοσυκλέτα, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα και ο οδηγός του ταξί κατά πληροφορίες οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά

Πειραιάς μαχαίρωμα
Άγριος καβγάς για ασήμαντη αφορμή σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο του Πειραιά, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός. 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όταν ένα ταξί ακινητοποιήθηκε λόγω βλάβης, στην οδό Χατζηκυριακού, έξω από ένα χρωματοπωλείο.

Συγγενής του ιδιοκτήτη του χρωματοπωλείου είπε στον οδηγό του ταξί να μετακινήσει το αυτοκίνητό του επειδή σε άλλη περίπτωση κινδύνευε να πάρει κλήση για παράνομη στάθμευση. 
Κλείσιμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, από αυτόπτες μάρτυρες ο οδηγός του ταξί αντέδρασε, έβρισε τον άνθρωπο που τον προειδοποίησε και η λογομαχία κατέληξε σε σύρραξη!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνθρωπος που εμφανίστηκε από το χρωματοπωλείο -ήταν περίπου 70 ετών- δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο από τον ταξιτζή ο οποίος του επιτέθηκε με ένα κατσαβίδι. Διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο με μοτοσυκλέτα, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα και ο οδηγός του ταξί κατά πληροφορίες οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης