Νέα βίντεο με σκηνές βασανισμού του Βαγγέλη;

Νέα βίντεο με σκηνές βασανισμού του Βαγγέλη;

«Δεν κατάλαβα το μαρτύριο που περνούσε ο γιος μου», είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του άτυχου φοιτητή - Τι είπαν μάνα και γιος το τελευταίο βράδυ στο τηλέφωνο

Νέα βίντεο με σκηνές βασανισμού του Βαγγέλη;
Eνώ οι αστυνομικές έρευνες είναι σε εξέλιξη και εκτιμούν τα δεδομένα που προκύπτουν, η οικογένεια του άτυχου φοιτητή ζει τον δικό της Γολγοθά όλο αυτόν τον καιρό και περιμένει απαντήσεις για τη φρικτή αυτή τραγωδία που σήμανε το κόψιμο του νήματος της ζωής του Βαγγέλη. 

Όπως αποκλειστικά παρουσίασε χθες το
protothema.gr οι καταθέσεις του θείου του άτυχου νεαρού του κ. Γιώργου Βισδιαδάκη όσο και της μητέρας του Μαρίας Γιακουμάκη δεν πρόσθεσαν κάτι νεότερο στο παζλ των ερευνών αφού τα όσα είπαν στους αστυνομικούς επί της ουσίας επιβεβαίωναν τις πρώτες τους καταθέσεις όπως δήλωσε ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη. 

Κλείσιμο
Συγκλονισμένη η μητέρα του με κόπο προσπαθούσε να ξαναπεί ό,τι θυμόταν από τις τελευταίες ώρες που άκουσε τον γιο της στο τηλέφωνο και αναφερόμενη σε ερώτημα των αστυνομικών για το εάν είχε αισθανθεί ότι ο γιος της περνούσε δύσκολα στη λογική ότι υφίστατο μαρτύριο βασανιστηρίων σε καθημερινή βάση εκείνη φέρεται να τους είπε: «Δεν κατάλαβα το μαρτύριο που περνούσε ο γιος μου. Μάλιστα, όταν τον ρωτούσαν αν ενοχλείται από τη συμπεριφορά των συμφοιτητών του, εκείνος απαντούσε "κάνουμε πλάκα"». 

Σύμφωνα με όσα επανέλαβε η κυρία Γιακουμάκη το τελευταίο βράδυ ο Βαγγέλης δεν είχε βγει με τους φίλους του διότι αισθανόταν κουρασμένος αλλά όπως σημείωσε η ίδια δεν κατάλαβε ότι του συνέβαινε κάτι ιδιαίτερο ή περίεργο που να την κάνει να ανησυχήσει.

Τώρα όσον αφορά στα όσα είπε ο πατέρας του Βαγγέλη, ο οποίος είναι σε τραγική κατάσταση μετά από αυτό που συνέβη στο παιδί του, φαίνεται πως δεν κατάλαβε ότι συνέβαινε κάτι τόσο άσχημο στο παιδί του.

Εν τω μεταξύ εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και το πόρισμα του Καθηγητή Ιατροδικαστικής Θεόδωρου Βουγιουκλάκη για την ιστολογική και τοξικολογική εξέταση και όπως όλα δείχνουν μάλλον δε θα ανατραπεί το αρχικό σενάριο αυτοχειρίας. Η αστυνομία βεβαίως και συνεχίζει τις έρευνές της σε σχέση με το καθεστώς εκφοβισμού σε βάρος του Βαγγέλη και έχει εστιάσει σε τουλάχιστον έξι άτομα κάποια από τα οποία είναι φοιτητές στη Γαλακτοκομική Σχολή ενώ άλλα έχουν πλέον αποφοιτήσει. Να σημειωθεί πως δυστυχώς ως φαίνεται εκτός του βίντεο που προσκόμισε στην αστυνομία πρόσφατα ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης φαίνεται πως υπάρχουν και άλλα βίντεο με καταγεγραμμένες σκηνές βασανιστηρίων του άτυχου Βαγγέλη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης