Σήμερα όλες οι απαντήσεις για τον θάνατο του Βαγγέλη

Σήμερα όλες οι απαντήσεις για τον θάνατο του Βαγγέλη

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ο άτυχος σπουδαστής ήπιε πριν αυτοκτονήσει

Σήμερα όλες οι απαντήσεις για τον θάνατο του Βαγγέλη
Τι πραγματικά συνέβη στον Βαγγέλη Γιακουμάκη θα αποκαλυφθεί σήμερα δια στόματος του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, που έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξοκολογικών εξετάσεων.

Και ενώ όλο αυτό το διάστημα, από τη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός του άτυχου φοιτητή, έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Βαγγέλης «αυτοκτόνησε», ο κ. Βουγιουκλάκης δήλωσε στην «Espresso» πως δεν θέλει να σχολιάσει κάθε φήμη που βγαίνει από δήθεν «ειδήμονες» με αφορμή πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων είχε δύο τομές στον δεξί καρπό και ότι αν διαπιστωθεί ότι είναι μεταθανάτιες, μένει ανοιχτό το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» στα εργαστήρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων όπου έγιναν οι τοξικολογικές εξετάσεις στη σορό του 20χρονου φοιτητή, στα όργανά του βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού ή μετά από αυτό φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πιθανόν τσικουδιά. Αυτή η διαπίστωση δίνει νέα τροπή στις έρευνες, καθώς οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων αναζητούν τους μάρτυρες που ήταν παρόντες στο εστιατόριο προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο φοιτητής είχε πιει αλκοόλ κατά τη διάρκεια του γεύματος. Δεν αποκλείουν όμως και το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης αποφασισμένος να προβεί στο απονενοημένο διάβημα να θέλησε να βρει δύναμη για την πραγματοποίησή του μέσα από την κατανάλωση αλκοόλ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης