Πύργος: Φρικτός θάνατος για ηλικιωμένη που κάηκε ζωντανή στην αυλή της

Πύργος: Φρικτός θάνατος για ηλικιωμένη που κάηκε ζωντανή στην αυλή της

Την άτυχη 76χρονη άκουσαν οι γείτονές της να ουρλιάζει - Δίπλα της βρέθηκαν ένα μπουκάλι με οινόπνευμα και ένα μπουκάλι με βενζίνη

Πύργος: Φρικτός θάνατος για ηλικιωμένη που κάηκε ζωντανή στην αυλή της
Τραγωδία στον Πύργο, το πρωί της Τετάρτης. Μια 76χρονη κάηκε ζωντανή στην προσπάθειά της να κάψει κάτι - άγνωστο μέχρι ώρας - στην αυλή της. Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν απο τις εφτά, στην οδό Σαρανταπόρου στην γειτονιά της Δεξαμενής. Οι γείτονες άκουσαν ουρλιαχτά και άρχισαν να αναζητούν τι συμβαίνει στη γειτονιά τους.

Συγγενικά πρόσωπα της ηλικιωμένης, άκουγαν τις κραυγές που πάγωναν το αίμα, όμως δεν μπορούσαν να αντιληφθούν πως πρόκειται για το δικό τους άνθρωπο. Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε η τραγική αλήθεια. Η ηλικιωμένη είχε βγει στην αυλή προφανώς για να κάψει κάτι. Δίπλα της βρέθηκαν ένα μπουκάλι με οινόπνευμα και ένα μπουκάλι με βενζίνη. Δεν έχει αποσαφηνιστεί τι προσπαθούσε να κάνει, όμως βρέθηκε από τους οικείους της και γείτονες, πεσμένη ανάσκελα στο έδαφος, καμμένη στο πρόσωπο, το στήθος, την κοιλιακή χώρα και τα πόδια της.

Τα ρούχα της ηλικιωμένης είχαν λαμπαδιάσει και μαζί και το σώμα της. Η άτυχη γυναίκα βρήκε φριχτό θάνατο στην αυλή του σπιτιού της.

Κλείσιμο
Ο κατάκοιτος σύζυγός της που κοιμόταν μέσα στο σπίτι δεν αντιλήφθηκε τίποτα, ο γιος της, είχε φύγει νωρίτερα για την δουλειά του και επέστρεψε μόλις ενημερώθηκε απο τη σύζυγό του, ενώ οι γείτονες δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί.

Διαβάστε περισσότερα στο ilialive.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης