Με... Γιώργο Παπαδάκη το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άδωνι

Με... Γιώργο Παπαδάκη το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άδωνι

Προανήγγειλε συνέντευξη τετ α τετ με τον δημοσιογράφο για να λύσουν την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα

Με... Γιώργο Παπαδάκη το πρωταπριλιάτικο αστείο του Άδωνι
Πρωταπριλιά σήμερα και όλοι αναζητούν τον τρόπο για να κοροϊδέψουν φίλουςλ, συγγενείς, συναδέλφους ακόμα και αντιπάλους.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter προανήγγειλε συνέντευξή του «τετ α τετ» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Κλείσιμο


Όσοι ανυποψίαστοι διάβασαν το tweet μπορεί να θεώρησαν φυσιολογική την παρουσία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ σε τηλεοπτική εκπομπή. Από την περασμένη εβδομάδα, όμως, και οι δύο έχουν ανακοινώσει ότι σχεδόν δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο μετά από on air κόντρα που λίγο έλειψε να καταλήξει σε άγριο καυγά.





Την επόμενη ημέρα της κόντρας ο Γιώργος Παπαδάκης είχε ανακοινώσει ότι δεν θα ξανακαλέσει τον κ. Γεωργιάδη στην εκπομπή του ενώ ανάλογη στάση είχε κρατήσει και ο βουλευτής.





Πρωταπριλιάτικο αστείο, λοιπόν, η ανακοίνωση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι η συνέντευξη θα πραγματοποιούνταν «για να αρθούν οι παρεξηγήσεις».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης