Άνοδος της θερμοκρασίας με κάποιες βροχές

Άνοδος της θερμοκρασίας με κάποιες βροχές

Αίθριος καιρός στην Αττική, νεφώσεις προς το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο

Άνοδος της θερμοκρασίας με κάποιες βροχές
Περιορισμένη ορατότητα θα επικρατήσει το πρωί της Τετάρτης ενώ από το απόγευμα προβλέπονται τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Σταδιακά τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4-5 και στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Τις βραδυνές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 19 βαθμούς, στα δυτικά και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 20-23 και στο Αιγαίο τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριο καιρό θα έχει η Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3-5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη αρχικά θα έχει αίθριο καιρό, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και από το βράδυ βόρειοι βορειοδυτικοί 5-6 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης