Συλλήψεις για παράνομα πυροτεχνήματα

Συλλήψεις για παράνομα πυροτεχνήματα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς

Συλλήψεις για παράνομα πυροτεχνήματα
Δύο άτομα συνελήφθησαν σε Καλλιθέα και Σαλαμίνα για παράνομη κατασκευή, διακίνηση και εμπορία κροτίδων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Συγκεκριμένα, στη Σαλαμίνα μετά από έλεγχο σε κατάστημα γαλακτοκομικών, στο οποίο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8.678 τεμάχια βεγγαλικών, συνελήφθη μία 44χρονη, ενώ αναζητείται η 52χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Επίσης στην Καλλιθέα, μετά από έλεγχο σε περίπτερο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα πέντε κροτίδες και σαράντα επτά κουτιά, που περιείχαν συνολικά 2.250 αθύρματα, ενώ συνελήφθη ένας 32χρονος. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Κλείσιμο
Στο μεταξύ, στο πλαίσιο πρόληψης σοβαρών ατυχημάτων, εξαιτίας της χρήσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, η αστυνομία υπενθυμίζει και φέτος στους πολίτες και ιδίως στους γονείς, ότι η κατασκευή, εμπορία, αγορά, κατοχή κροτίδων και συσκευών εκτόξευσης αυτών απαγορεύεται. Επίσης, προειδοποιεί ότι τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδια, αλλά υλικά άκρως επικίνδυνα και η χρήση τους εγκυμονεί κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα και την ίδια τη ζωή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης