ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς η μητέρα του Βαγγέλη

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς η μητέρα του Βαγγέλη

Αύριο η ανακοίνωση για τις αιματολογικές και ιστολογικές εξετάσεις από τον καθηγητή Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρο Βουγιουκλάκη

Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς η μητέρα του Βαγγέλη
Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου βρέθηκαν ξανά χθες, Δευτέρα, για συμπληρωματικές καταθέσεις η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή Βαγγέλη, Μαρία Γιακουμάκη, αλλά και ο θείος του, Γιώργος Βισδιαδάκης, όπως αποκαλύπτει το protothema.gr
.

O  Βισδιαδάκης, μιλώντας στο protothema.gr
Κλείσιμο
είπε ότι δεν προέκυψε κάτι νεώτερο κατά τη διάρκεια των καταθέσεων που έγιναν από εκείνον αλλά και τη μητέρα του νεαρού φοιτητή αλλά τόνισε ότι επί της ουσίας, επιβεβαίωσαν τα όσα είχαν πει στην αρχική τους κατάθεση.

«Επί της ουσίας έγινε επιβεβαίωση των προηγούμενων καταθέσεών μας, σας διαβεβαιώνω δεν προέκυψε κάτι νεώτερο, δε με ρώτησαν κάτι άλλο από αυτά που αρχικά είχα κληθεί να απαντήσω αυτό που θέλω μόνο να πω είναι ότι στάθηκαν λίγο παραπάνω στο ερώτημα αν τόσο εγώ όσο και η μητέρα του Βαγγέλη γνωρίζαμε κάποιον ή κάποιους από αυτούς που δημιουργούσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα προβλήματα στο Βαγγέλη, κάτι στο οποίο δε μπορέσαμε να δώσουμε απάντηση αφού δε γνωρίζαμε κάτι παραπάνω», ανέφερε.

«Περιμένουμε και εμείς όπως όλοι και το κατανοώ αυτό απόλυτα να λάβουμε απαντήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Το μόνο για το οποίο μπορώ να σας πω ότι έχω ενημέρωση είναι πως αν όλα πάνε καλά αύριο όπως τουλάχιστον έχω πληροφορηθεί θα γίνει ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αιματολογικών και ιστολογικών εξετάσεων του Βαγγέλη από τον κ. Βουγιουκλάκη», πρόσθεσε ο κ. Βισδιαδάκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης