Δράμα: Άδειασε μια αποθήκη και φόρτωσε τη λεία στο φορτηγό του

Δράμα: Άδειασε μια αποθήκη και φόρτωσε τη λεία στο φορτηγό του

Ο 36χρονος Έλληνας είχε αρπάξει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, δεκάδες εξαρτήματα οχημάτων και ηλεκτρικές συσκευές και σκόπευε να τα πουλήσει σε μάντρα ανακύκλωσης σκραπ

Δράμα: Άδειασε μια αποθήκη και φόρτωσε τη λεία στο φορτηγό του
Όχι μόνο εξιχνιάστηκε άμεσα η διάρρηξη σε μια αποθήκη σε επαρχιακή οδό της Δράμας, αλλά βρέθηκαν και τα κλοπιμαία στο φορτηγό του 36χρονου δράστη που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας μόλις έφτασε στην πόλη της Δράμας όπου σχεδίαζε να τα πουλήσει.

Ο 36χρονος Έλληνας είχε αρπάξει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, δεκάδες εξαρτήματα οχημάτων και ηλεκτρικές συσκευές και σκόπευε να τα πουλήσει σε μάντρα ανακύκλωσης σκραπ. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν έγκαιρα τα κλεμμένα αντικείμενα, κατέσχεσαν το φορτηγό ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων και οδήγησαν τον δράστη στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

*** Προσωπικά αντικείμενα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ είχε «σηκώσει» ένας 43χρονος  Μαροκινός από το σπίτι ενός 58χρονου στον δήμο Ιεράπετρας, αλλά δεν πρόλαβε να διαφύγει με αυτά καθώς τον τσάκωσαν άνδρες της Ασφαλείας. Τα κλεμμένα αντικείμενα αναγνωρίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους και του αποδόθηκαν, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για κλοπή.

*** Διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ είχε κλέψει από ένα οπωροπαντοπωλείο στην Κέρκυρα ένας 23χρονος Έλληνας, που ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης