Ιερόσυλοι εισέβαλαν σε ξωκλήσι στο Αγρίνιο

Ιερόσυλοι εισέβαλαν σε ξωκλήσι στο Αγρίνιο

Οι εισβολείς παραβίασαν την είσοδο, μπήκαν μέσα και έσπασαν το παγκάρι, όπου όμως δεν βρήκαν παρά ελάχιστα χρήματα τα οποία και πήραν 

Ιερόσυλοι εισέβαλαν σε ξωκλήσι στο Αγρίνιο
Αλλο ένα απόμερο ξωκλήσι στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου έγινε στόχος αγνώστων ιερόσυλων, οι οποίοι εισέβαλαν στο εσωτερικό του με στόχο τα χρήματα που περιείχε το παγκάρι. Βρήκαν, πάντως, πολύ λιγότερα από όσα έλπιζαν.

Η διάρρηξη υπολογίζεται ότι πρέπει να έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας του Σαββάτου, όταν η μικρή εκκλησούλα των Αγίων Πάντων ήταν κλειστή. Οι εισβολείς παραβίασαν την είσοδο, μπήκαν μέσα και έσπασαν το παγκάρι, όπου όμως δεν βρήκαν παρά ελάχιστα χρήματα τα οποία πήραν και έφυγαν χωρίς να κλέψουν εικόνες ή εκκλησιαστικά αντικείμενα.

Ο εφημέριος του ναού διαπίστωσε την διάρρηξη όταν πήγε να λειτουργήσει και ειδοποίησε την Αστυνομία. Κλιμάκιο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήρε αποτυπώματα και οι άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες, που πιθανότατα είναι οι ίδιοι που έχουν «χτυπήσει» και άλλες εκκλησίες στην περιοχή.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης