«Μελωδικές» κλοπές σε Χανιά και Πρέβεζα

«Μελωδικές» κλοπές σε Χανιά και Πρέβεζα

Ο καταστηματάρχης κατάλαβε πως ήταν προϊόντα κλοπής και ειδοποίησε την Αστυνομία

«Μελωδικές» κλοπές σε Χανιά και Πρέβεζα
Κλεμμένες... κρητικές λύρες επιχείρησε να πουλήσει σε ένα κατάστημα εμπορίας μουσικών οργάνων στα Χανιά, ο διαρρήκτης που είχε κλέψει τη διπλή βαλίτσα μέσα στην οποία βρίσκονταν! Όμως, ο καταστηματάρχης κατάλαβε πως ήταν προϊόντα κλοπής και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφαλείας έφτασαν άμεσα στο μαγαζί και συνέλαβαν τον 39χρονο Έλληνα, στην κατοχή του οποίου κατασχέθηκαν τα δυο μουσικά όργανα αξίας 3.000 ευρώ που είχε αρπάξει το βράδυ της Παρασκευής από το φορτηγάκι του 20χρονου ιδιοκτήτη τους μαζί με διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Ο νεαρός μουσικός παρέλαβε τις λύρες και ο 39χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες διαρρήξεις οχημάτων.

*** Άλλη μια... «μελωδική» κλοπή έγινε στην πόλη της Πρέβεζας όπου, την Παρασκευή, ένας 25χρονος Έλληνας τρύπωσε στο γραφείο ενός ωδείου και άρπαξε 100 ευρώ. Όμως, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης από τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης