Ηλεία: Διέλυσαν τα αυτοκίνητα 15 αλλοδαπών

Ηλεία: Διέλυσαν τα αυτοκίνητα 15 αλλοδαπών

Οι αστυνομικοί φοβούνται ότι πίσω από τους βανδαλισμούς κρύβονται ρατσιστικά κίνητρα - Εξετάζεται και το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών

Ηλεία: Διέλυσαν τα αυτοκίνητα 15 αλλοδαπών
Ρατσιστικά κίνητρα φοβούνται οι αστυνομικοί ότι κρύβονται πίσω από τους βανδαλισμούς που διέπραξαν άγνωστοι στα αυτοκίνητα 15 μεταναστών από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Αλβανία που ήταν σταθμευμένα σε διάφορα σημεία στα Λεχαινά Ηλείας.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν πέτρες και τούβλα για να διαλύσουν τα τζάμια των αυτοκινήτων, πολλά από τα οποία βρίσκονταν στον χώρο του δημοτικού παρκινγκ στην παλιά αγορά και στους γύρω δρόμους. Είναι χαρακτηριστικό πως στόχοι δεν έγιναν μόνο τα οχήματα με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά και αυτά με ελληνικές που ανήκουν σε αλλοδαπούς.

Το ότι στόχος ήταν μόνο η πρόκληση φθορών φαίνεται από το γεγονός ότι οι δράστες δεν έκλεψαν το παραμικρό από τα οχήματα. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ερευνούν για τον εντοπισμό των βανδάλων και της αιτίας των καταστροφών, χωρίς να αποκλείουν να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης