Συνελήφθη άλλος ένας από τους δράστες που ξυλοκόπησαν 55χρονο στη Δράμα

Συνελήφθη άλλος ένας από τους δράστες που ξυλοκόπησαν 55χρονο στη Δράμα

Πρόκειται για έναν 20χρονο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία – Αναζητούνται άλλες δύο γυναίκες 22 και 26 ετών

Συνελήφθη άλλος ένας από τους δράστες που ξυλοκόπησαν 55χρονο στη Δράμα
Με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από τον ανακριτή έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας ο δεύτερος από τους ληστές ενός 55χρονου, που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια την περασμένη Δευτέρα, όταν παρασύρθηκε από μια καλλίγραμμη γυναίκα σε ένα παρκινγκ κοντά στον δημοτικό κήπο Δράμας.

Πρόκειται για έναν 20χρονο που έχει απασχολήσει παλιότερα τις αστυνομικές αρχές για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων και ήδη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενος για ληστεία και απλές σωματικές βλάβες. Σχεδόν αμέσως μετά την επίθεση, είχε συλληφθεί στην Καβάλα ένας 18χρονος που είναι σεσημασμένος για ληστείες και κλοπές, ενώ αναζητούνται και δυο γυναίκες, μια 22χρονη και η 26χρονη «πέτρα του σκανδάλου» που έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία.

Η συγκεκριμένη είχε παραστήσει το «δόλωμα» για να παρασύρει τον 55χρονο με υποσχέσεις για «καυτές» στιγμές, αλλά όταν τον ξεμονάχιασε του επιτέθηκαν ο 20χρονος και ο 18χρονος που άρχισαν να τον χτυπούν. Όταν έκαμψαν την αντίστασή του, άρπαξαν από τις τσέπες του 30 ευρώ και τα κλειδιά του οχήματός του και έσπευσαν να εξαφανιστούν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης