Τέλος το θρίλερ με το ταξίδι σωτηρίας στην Ιταλία για τον 4χρονο Αλέξανδρο

Τέλος το θρίλερ με το ταξίδι σωτηρίας στην Ιταλία για τον 4χρονο Αλέξανδρο

Στην Πάντοβα βρίσκεται σήμερα το αγοράκι προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς

Τέλος το θρίλερ με το ταξίδι σωτηρίας στην Ιταλία για τον 4χρονο Αλέξανδρο
Στο πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο της Πάντοβα της Ιταλίας βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής ο μικρός Αλέξανδρος, προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Όμως το ταξίδι προς την Ιταλία ήταν περιπετειώδες, αφού το πρώτο στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος C - 130, που απογειώθηκε χθες το βράδυ από τον Αραξο, παρουσίασε βλάβη και επέστρεψε στο αεροδρόμιο. Ωστόσο, έπειτα από λίγη ώρα, με πρωτοβουλία της ηγεσίας της Αεροπορίας, έφθασε στον Αραξο δεύτερο μεταγωγικό αεροσκάφος, το οποίο παρέλαβε την κινητή ιατρική μονάδα που μετέφερε τον μικρό Αλέξανδρο, τους γιατρούς που τον συνόδευαν, καθώς και μέλη της οικογένειάς του.

Το αεροπλάνο προσγειώθηκε λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο της Βενετίας και από εκεί ο τετράχρονος Αλέξανδρος μεταφέρθηκε με την κινητή ιατρική μονάδα, στο πανεπιστημιακό κέντρο της Πάντοβα.

Κλείσιμο
Ο Αλέξανδρος νοσηλευόταν τις τελευταίες έξι ημέρες στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, αντιμετωπίζοντας σοβαρό καρδιακό πρόβλημα. Αρχικά, είχε μεταφερθεί από την Πρέβεζα, όπου διαμένει μαζί με την οικογένειά του, σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων και από εκεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης