Βαρύς οπλισμός σε σπίτι και σε αποθήκη βρέθηκε στη Λακωνία

Βαρύς οπλισμός σε σπίτι και σε αποθήκη βρέθηκε στη Λακωνία

Συνελήφθη ένας 63χρονος άνδρας - Αναμένεται η βαλλιστική εξέταση του οπλοστασίου - Ερευνάται αν είχε χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες

Βαρύς οπλισμός σε σπίτι και σε αποθήκη βρέθηκε στη Λακωνία
Λυτούς και δεμένους έχουν βάλει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να βάλουν μπροστά τη βαλλιστική εξέταση του οπλοστασίου που βρήκαν στο σπίτι, την αποθήκη και το ποιμνιοστάσιο ενός 63χρονου στην Αρεόπολη Λακωνίας.

Για τη σύλληψη του κατόχου του, οργανώθηκε ολόκληρη επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών από τα τμήματα Γυθείου, Περιφερείας Σπάρτης και την Ο.Π.Κ.Ε., που έκαναν ταυτόχρονες έρευνες στα τρία διαφορετικά σημεία για να μην υπάρξει πιθανότητα κάποιος να προλάβει να απομακρύνει τον παράνομο οπλισμό, που ήταν ιδιαίτερα βαρύς και ερευνάται αν είχε χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Συνολικά, κατασχέθηκαν πέντε πολεμικά τυφέκια δυο εκ των οποίων Καλάσνικοφ, 170 γεμιστήρες πολεμικών τυφεκίων, τέσσερα πιστόλια με γεμιστήρες και άλλοι 14 γεμιστήρες πιστολιών, δύο περίστροφα, 3.219 φυσίγγια πολεμικών τυφεκίων και 6.352 φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων, τρεις κάνες, δύο κοντάκια και τέσσερις χειρολαβές πολεμικών τυφεκίων, τέσσερις κάνες κυνηγετικών όπλων και μία κάνη περιστρόφου! Ο 63χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου με βαριές κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης