Αγρίνιο: Πωλούσαν ο ένας στον άλλο ναρκωτικά χάπια

Αγρίνιο: Πωλούσαν ο ένας στον άλλο ναρκωτικά χάπια

Πρωί- πρωί έκαναν αλισβερίσι δυο 33χρονοι που πωλούσαν ναρκωτικά χάπια ο ένας στον άλλο χωρίς να έχουν αντιληφθεί ότι είχαν μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που τους παρακολουθούσαν

Αγρίνιο: Πωλούσαν ο ένας στον άλλο ναρκωτικά χάπια
Πρωί- πρωί έκαναν αλισβερίσι στο Αγρίνιο δυο συνομήλικοι νεαροί, που πωλούσαν ναρκωτικά χάπια ο ένας στον άλλο χωρίς να έχουν αντιληφθεί ότι είχαν μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που τους παρακολουθούσαν.

Οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους έκαναν έλεγχο, κατά τον οποίο βρήκαν στην κατοχή του πρώτου 33χρονου 37 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή και 190 ευρώ, ενώ πάνω στον δεύτερο βρήκαν άλλο ένα ναρκωτικό χάπι. Έτσι, προσήγαν και τους δυο στα γραφεία της Ασφάλειας.

Εκεί προέκυψε ότι ο πρώτος από τους δράστες είχε πωλήσει νωρίτερα στον δεύτερο άλλα 15 ναρκωτικά χάπια με αντάλλαγμα 37 ευρώ. Οι προσαγωγές έγιναν συλλήψεις και οι δυο  33χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για αγορά και πώληση ναρκωτικών και έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης