Οικογενειακός καυγάς με όπλα και απειλές στο Βόλο

Οικογενειακός καυγάς με όπλα και απειλές στο Βόλο

Ένας 45χρονος επιχείρησε να πάρει με τη βία τα δύο παιδιά του από την εν διαστάσει σύζυγό του, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο 69χρονος πατέρας της απειλώντας τον πρώην γαμπρό του με καραμπίνα - Πεθερός και γαμπρός οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα



Οικογενειακός καυγάς με όπλα και απειλές στο Βόλο
Μια ολόκληρη γειτονιά στη Νέα Ιωνία Bόλου σηκώθηκε στο πόδι από τον οικογενειακό καυγά που ξέσπασε όταν ένας 45χρονος ο οποίος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του, πήγε στο σπίτι του πεθερού του και επιχείρησε να πάρει τα δυο παιδιά του.

Ο 45χρονος φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε να χτυπήσει τη 43χρονη γυναίκα, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο 69χρονος πατέρας της απειλώντας τον πρώην γαμπρό του με μια καραμπίνα. Εκείνος πήγε και κατέθεσε αμέσως μήνυση στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, άνδρες του οποίου συνέλαβαν και τους τρεις πρωταγωνιστές του επεισοδίου. Πεθερός και γαμπρός οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, όπως και η 43χρονη που όμως αφέθηκε ελεύθερη.

*** Ένα άλλο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συνέβη και στον Αλμυρό, όπου μια 46χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι κατά τη διάρκεια καυγά τη χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο, προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Ο 47χρονος Έλληνας συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα με  κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση σωματικών βλαβών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης