Πρέβεζα: «Ξάφρισε» ένα μαγαζί και τη… Μητρόπολη!

Πρέβεζα: «Ξάφρισε» ένα μαγαζί και τη… Μητρόπολη!

Δεν του έφτανε το κόσμημα που έκλεψε από ένα κατάστημα στην Πρέβεζα, αλλά μπήκε σαν κύριος και στη… Μητρόπολη για να κλέψει

Πρέβεζα: «Ξάφρισε» ένα μαγαζί και τη… Μητρόπολη!
Όσο «μακριά» ήταν τα χέρια ενός 33χρονου Έλληνα, άλλο τόσο μεγάλο ήταν και το θράσος του! Δεν του έφτανε το κόσμημα που έκλεψε από ένα κατάστημα στην Πρέβεζα, αλλά μπήκε σαν κύριος και στη… Μητρόπολη για να κλέψει!

Ο δράστης τρύπωσε σε ένα γραφείο της Ιεράς Μητρόπολης Πρέβεζας και «βούτηξε» έναν χαρτοφύλακα που περιείχε χρηματικό ποσό και έγγραφα. Για κακή του τύχη, η κλοπή έγινε γρήγορα αντιληπτή και κάποιος που τον είδε να βγαίνει έδωσε την περιγραφή του σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ξεκίνησαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν άμεσα.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου ομολόγησε ότι νωρίτερα είχε αρπάξει και ένα κόσμημα μικρής αξίας από μαγαζί της πόλης! Έτσι ο 33χρονος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κλοπές, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας. 
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης