Ξάνθη: Διέρρηξαν όλα τα καταστήματα σε εμπορικό κέντρο

Ξάνθη: Διέρρηξαν όλα τα καταστήματα σε εμπορικό κέντρο

Εξαρθρώθηκε η τετραμελής σπείρα που διέρρηξε μέσα σε λίγες ώρες πέντε καταστήματα και δύο καφετέριες στην παραλία της πόλης 

Ξάνθη: Διέρρηξαν όλα τα καταστήματα σε εμπορικό κέντρο
Πέντε καταστήματα σε εμπορικό κέντρο της Ξάνθης και δύο καφετέριες στην παραλία της πόλης διέρρηξε μέσα σε λίγες ώρες τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου μια τετραμελής σπείρα κακοποιών με επικεφαλής έναν παλιό γνώριμο της Ασφάλειας, που πάντως κατάφερε να την εξαρθρώσει άμεσα.

Οι δράστες δεν έγιναν αντιληπτοί όταν παραβίασαν ένα κομμωτήριο, τρεις καφετέριες και ένα καφενείο του εμπορικού κέντρου, από τα οποία άρπαξαν κυρίως χρήματα, αλλά και υπολογιστές, φιάλες ποτών και άλλα αντικείμενα. Όλα βρέθηκαν στα σπίτια τους, μαζί με στιλέτα, σιδερογροθιές και άλλα όπλα. Η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι οι δράστες έχουν διαπράξει πλήθος διαρρήξεις και κλοπές στην πόλη. Στο μεταξύ, θα παραπεμφθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

*** Ένα κατάστημα με είδη δώρων και ένα… κτηνιατρείο διέρρηξαν τρεις νεαροί Έλληνες ηλικίας 20, 19 και 16 χρόνων στην ευρύτερη περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας από 9 ως τις 19 Μαρτίου και έκλεψαν συνολικά ένα φορητό υπολογιστή, μία φωτογραφική μηχανή, φο μπιζού και 100 ευρώ. 

Κλείσιμο
Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από το τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου βρήκαν μέρος των κλοπιμαίων στο σπίτι του 19χρονου και τα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης