Η έκκληση της μητέρας της 17χρονης εξαφανισμένης Χριστίνας-Μαρίας

Η έκκληση της μητέρας της 17χρονης εξαφανισμένης Χριστίνας-Μαρίας

Τι δήλωσε στο protothema.gr - Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της, αφότου έφυγε από την πατρογονική της εστία χωρίς να ενημερώσει

Η έκκληση της μητέρας της 17χρονης εξαφανισμένης Χριστίνας-Μαρίας
«Σας παρακαλώ βοηθήστε με να βρω το παιδί μου. Είναι ανήλικη και ανησυχώ για την υγεία της. Έφυγε χθες το πρωί από το σπίτι, χωρίς να έχει προηγηθεί καβγάς ή διαπληκτισμός και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη της». Με αυτά τα λόγια η κυρία Γαρυφαλλιά Κουτρουφίνη, ζητεί μέσα από το protothema.gr όσοι είδαν τη 17χρονη κόρη της να επικοινωνήσουν με την αστυνομία ή το Χαμόγελο του Παιδιού. 

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της νεαρής Χριστίνας -Μαρίας, η οποία χτες το πρωί έφυγε από την πατρογονική της εστία χωρίς να ενημερώσει κάποιο οικείο πρόσωπο, ή να αφήσει κάποιο σημείωμα στο σπίτι προκειμένου να διαπιστωθεί από την οικογένεια εάν η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι ή να βγει για λίγο έξω. 

Κλείσιμο


Όπως λέει η μητέρα της κυρία Κουτρουφίνη, «χθες έφυγα νωρίς το πρωί από το σπίτι. Η κόρη μου Χριστίνα, εκείνη την ώρα κοιμόταν. Γύρω στις δώδεκα το πρωί επέστρεψε στο σπίτι η άλλη μου κόρη και δεν την βρήκε εκεί. Μια γειτόνισσα είπε, χωρίς όμως να είναι βέβαιη, ότι άκουσε την κόρη μου να μιλάει έντονα στο τηλέφωνο. Όταν γύρισα στο σπίτι διαπίστωσα ότι είχε πάρει μαζί της τα καλλυντικά της και την κολόνια της. Το τηλέφωνό της είναι κλειστό ενώ δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου μαζί μας. Ανησυχώ για την υγεία της», λέει η μητέρα της 17χρονης. 



Η Χριστίνα - Μαρία Π. έχει ξανθά μαλλιά ράστα, γαλανά μάτια, ύψος 1.70 και βάρος 60 κιλά. Φοράει πολλά δακτυλίδια ενώ ζει στο Αιγάλεω. Σοβαροί λόγοι καθιστούν αναγκαία την άμεση εύρεση της νεαρής κοπέλας και την επιστροφή της στην οικογένειά της. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης