Κρήτη: Έκρυβε όπλα στο καφενείο όπου δούλευε

Κρήτη: Έκρυβε όπλα στο καφενείο όπου δούλευε

Η Ασφάλεια διερευνά αν η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια γνώριζε για την ύπαρξη του οπλοστασίου, ενώ ο 58χρονος κάτοχός του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Κρήτη: Έκρυβε όπλα στο καφενείο όπου δούλευε
Ένα μικρό οπλοστάσιο έκρυβε μέσα στο καφενείο όπου εργαζόταν ως υπεύθυνος σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ένας  58χρονος Έλληνας. Όμως, ο παράνομος οπλισμός αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός συμπτωματικού ελέγχου που έκαναν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο καφενείο για να ελέγξουν αν διέθετε την απαραίτητη άδεια λειτουργίας. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν, ανακάλυψαν κρυμμένα ένα πιστόλι με 13 φυσίγγια στον γεμιστήρα, ένα παραλυτικό σπρέι και δύο ξύλινα ρόπαλα και πέρασαν χειροπέδες στον 58χρονο που παραδόθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

Το καφενείο ανήκει σε μια 49χρονη Ουκρανή, η οποία απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται. Η Ασφάλεια διερευνά αν η αλλοδαπή γνώριζε για την ύπαρξη του οπλοστασίου, ενώ ο 58χρονος κάτοχός του παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης