Τρίκαλα: Ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού έκλεβαν σωλήνες

Τρίκαλα: Ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού έκλεβαν σωλήνες

Οι αστυνομικοί αναζητούν τους γονείς των δυο ανηλίκων στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους


Τρίκαλα: Ανήλικοι «κυνηγοί» χαλκού έκλεβαν σωλήνες
Μια βιομηχανία στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων έβαλε στο στόχαστρό της μια σπείρα τεσσάρων νεαρών «κυνηγών» χαλκού, δυο από τους οποίους είναι ανήλικοι, και άρχισαν να αρπάζουν τις χάλκινες σωληνώσεις που ήταν αποθηκευμένες στον προαύλιο χώρο.

Όμως, τη στιγμή που είχαν ήδη φορτώσει σωλήνες συνολικού μήκους 110 μέτρων σε ένα Ι.Χ. φορτηγό που είχαν μαζί τους, τους εντόπισαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. και τους ακινητοποίησαν. Οι δράστες ηλικίας 23, 19, 17 και 14 χρόνων συνελήφθησαν και παραδόθηκαν σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρικάλων, οι οποίοι κατέσχεσαν το φορτηγό τους και επέστρεψαν τους κλεμμένους σωλήνες σε υπεύθυνους του εργοστασίου.

Σε βάρος των τεσσάρων νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους γονείς των δυο ανηλίκων στο πλαίσιο του αυτοφώρου καθώς κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης