Ξάνθη: Οι γείτονες «συνέλαβαν» ανήλικο κλέφτη ποδηλάτου!

Ξάνθη: Οι γείτονες «συνέλαβαν» ανήλικο κλέφτη ποδηλάτου!

Ανακρίνεται για τυχόν άλλες κλοπές και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών

Ξάνθη: Οι γείτονες «συνέλαβαν» ανήλικο κλέφτη ποδηλάτου!
Τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν μέσα σε λίγες ώρες για κλοπές δικύκλων και μετάλλων στην Ξάνθη και μάλιστα τον έναν από αυτούς τον «συνέλαβαν» οι... γείτονες, μαζί με τους ιδιοκτήτες του ποδηλάτου που επιχείρησε να κλέψει! Χαρακτηριστική και στα δυο περιστατικά ήταν η μικρή ηλικία των δραστών.

Στο πρώτο από αυτά, ο 15χρονος δράστης έκλεψε ένα ποδήλατο και κάποιες συσκευές από ένα σπίτι της πόλης, αλλά οι γείτονες τον πήραν είδηση την ώρα που διέφευγε και τον καταδίωξαν μαζί με τους ιδιοκτήτες. Σε μικρή απόσταση κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον ανήλικο και τον προσήγαν στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται για τυχόν άλλες κλοπές και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

*** Στο δεύτερο περιστατικό, πρωταγωνιστής ήταν ένας ακόμη μικρότερος ανήλικος. Πρόκειται για έναν 14χρονο που επιχείρησε να κλέψει μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα, αλλά έγινε αντιληπτός και το έβαλε στα πόδια για να συλληφθεί λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Και αυτός ανακρίνεται στην Ασφάλεια και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Κλείσιμο
*** Ανήλικος είναι και ο «κυνηγός» μετάλλων που συνελήφθη πάλι στην Ξάνθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν «σήκωσε» από την αυλή μιας επιχείρησης τέσσερα μεταλλικά εξαρτήματα αυτοκινήτων. Ο 17χρονος δράστης υπέδειξε ένα οικόπεδο όπου είχε κρύψει τα κλοπιμαία, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης