Αναληθές ότι το βίντεο με τα OYK είναι περσινό, απαντά το φωτογραφικό πρακτορείο

Αναληθές ότι το βίντεο με τα OYK είναι περσινό, απαντά το φωτογραφικό πρακτορείο

Μετά τους ισχυρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας ότι τα πλάνα προέρχονταν από την παρέλαση του 2014

Αναληθές ότι το βίντεο με τα OYK είναι περσινό, απαντά το φωτογραφικό πρακτορείο
Παραμένει στην επικαιρότητα το βίντεο με τους άνδρες των ΟΥΚ και τα συνθήματα που φώναξαν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου καθώς το φωτογραφικό πρακτορείο που έφερε στη δημοσιότητα τα πλάνα διαψεύδει τους ισχυρισμούς Καμμένου ότι οι εικόνες προέρχονται από την αντίστοιχη παρέλαση του 2014.

Το θέμα ξεκίνησε όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε επικοινωνία με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής Γιώργο Βαρεμένο, με τον τελευταίο να ζητά ενημέρωση για ΤΟ επίμαχο βίντεο.

Ο Πάνος Καμμένος φέρεται να τον ενημέρωσε ότι διέταξε έρευνα για το γεγονός, ότι οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων τραγουδούσαν απλά το τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή» και ότι τα υπόλοιπα συνθήματα ήταν από την περσινή παρέλαση.

Κλείσιμο
Με ανακοίνωσή του το φωτογραφικό πρακτορείο Eurokinissi την Παρασκευή απαντά στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ως εξής: «Το βίντεο με τα συνθήματα των αγημάτων είναι από την χθεσινή παρέλαση. Κάθε άλλος ισχυρισμός είναι αναληθής»





Στην κόντρα πήρε θέση και το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι αντί να αναλάβει τις ευθύνες του «γιατί αυτός είναι ο ηθικός αυτουργός» κατέφυγε «σε μεγαλειώδη ψέματα». «Τελικά αυτή είναι η συγκολλητική ύλη που ενώνει τους ΣΥΡΙΖΑ-AΝΕΛ: Το ψέμα, η παραπλάνηση και η πολιτική εξαπάτηση. Μόνο που πλέον όλοι τους πήραν είδηση» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης