Κύπρος: Συγχαρητήρια Αναστασιάδη στον τυφλό μαθητή που παρέλασε

Κύπρος: Συγχαρητήρια Αναστασιάδη στον τυφλό μαθητή που παρέλασε

«Για την αποφασιστικότητα και το σθένος του, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση»

Κύπρος: Συγχαρητήρια Αναστασιάδη στον τυφλό μαθητή που παρέλασε
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με το 17χρονο τυφλό μαθητή του Λυκείου Αγίου Νικολάου, Ανδρέα Σολωμού, τον οποίο συνεχάρη αφού χθες, αν και εκ γενετής τυφλός, παρέλασε με το σχολείο του, με την καθοδήγηση καθηγητή του, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλη την Κύπρο.

Ο Κύπριος Πρόεδρος  συνεχάρη τον Ανδρέα Σολωμού "για την αποφασιστικότητα και το σθένος του, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και που αποστέλλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλη την κοινωνία ότι ανεξαρτήτως των όποιων συνθηκών και προβλημάτων το όποιο άτομο κληθεί να αντιμετωπίσει, όπως και ο ίδιος ανέφερε: `Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, τίποτα δεν είναι αδύνατον, αρκεί να προσπαθήσεις`».

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας είχε επίσης, όπως αναφέρεται, τηλεφωνική επικοινωνία με τον καθηγητή Άγγελο Αγγελίδη, "επιθυμώντας να  εξάρει τόσο  το έργο του ιδίου όσο και της Διεύθυνσης και του προσωπικού του Σχολείου, ως επίσης και των συμμαθητών του Ανδρέα Σολωμού, για τη σθεναρή στήριξη που του παρείχαν και συνεχίζουν να του παρέχουν".
Κλείσιμο

Ο κ. Αναστασιάδης, εκ μέρους της Πολιτείας, πρόκειται να τιμήσει προσεχώς τον Ανδρέα Σολωμού, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης