Τρίκαλα: Στο αυτοκίνητο είχαν χασίς και στο σπίτι ηρωίνη

Τρίκαλα: Στο αυτοκίνητο είχαν χασίς και στο σπίτι ηρωίνη

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε κρυμμένες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 13 γραμμαρίων και άλλες δύο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,9 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και 280 ευρώ

Τρίκαλα: Στο αυτοκίνητο είχαν χασίς και στο σπίτι ηρωίνη
Αιφνιδιάστηκαν οι δυο Έλληνες ηλικίας 57 και 51 χρόνων όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας σταμάτησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στα Τρίκαλα για να κάνουν έλεγχο και δεν πρόλαβαν να ξεφορτωθούν τα ναρκωτικά που είχαν μαζί τους.

Οι δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,4 γραμμαρίων κατασχέθηκαν και οι επιβάτες του αυτοκινήτου συνελήφθησαν, αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή για τους μπελάδες που ακολούθησαν γι’ αυτούς και ειδικά για τον 57χρονο, στο σπίτι του οποίου έγινε έρευνα και βρέθηκαν και «σκληρά» ναρκωτικά.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε κρυμμένες τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 13 γραμμαρίων και άλλες δύο με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 14,9 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν και 280 ευρώ. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με κατηγορίες κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης