Αυτός είναι ο τοίχος που έκανε πρόβα ο Ξηρός για τον «Γοργοπόταμο»

Αυτός είναι ο τοίχος που έκανε πρόβα ο Ξηρός για τον «Γοργοπόταμο»

Μαζί με μέλη των Πυρήνων δοκίμαζαν βόμβες για να ανατινάξουν τις φυλακές Κορυδαλλού - Επί τόπου έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Αυτός είναι ο τοίχος που έκανε πρόβα ο Ξηρός για τον «Γοργοπόταμο»
Το μέρος στο οποίο έκαναν τις δοκιμές τους ο Χριστόδουλος Ξηρός με τους «Πυρήνες» για να ανατινάξουν τις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε από την αστυνομία.



Κλείσιμο
Συγκεκριμένα πρόκειται για κτίσμα στο 29,5 χλμ.  της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου έξω από το χωριό Λουτρόπυργος στο οποίο Ξηρός και Πυρήνες έκαναν δοκιμές με βόμβες για το μεγάλο χτύπημα. Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής έχουν ήδη συγκεντρώσει πολλά στοιχεία τα οποία οδηγήθηκαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για εξέταση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. 





Σύμφωνα με την Αστυνομία την περασμένη Δευτέρα εντοπίστηκε μετά απο αξιοποίηση πληροφοριών στο δήμο Νέας Περάμου Αττικής, κοντά στην εθνική οδό έξω από τον οικισμό του Λουτρόπυργου, ένας υπαίθριος χώρος όπου υπήρχαν τοίχοι από μπετόν στο οποίο όπως διαπιστώθηκε είχε πραγματοποιηθεί δοκιμή με εκρηκτικά ως προσομοίωση για την ανατίναξη του εξωτερικού τοίχου των φυλακών Κορυδαλλού.



Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής μετέβη στο σημείο, διενήργησε αυτοψία στα σημεία φθοράς του τοίχου και συλλέχθηκαν ιχνοστοιχεία τα οποία  μετεφέρθησαν στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση. Με την ανεύρεση του σημείου όπου έγινε η πρόβα τζενεράλε για το μεγάλο χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού οι αστυνομικοί κλείνουν τον κύκλο των ερευνών για την επιχείρηση «Γοργοπόταμος».






 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης