Παπαδάκης: Δεν ξανακαλώ τον Γεωργιάδη - Άδωνις: Ούτε εγώ ξαναπάω στην εκπομπή του

Παπαδάκης: Δεν ξανακαλώ τον Γεωργιάδη - Άδωνις: Ούτε εγώ ξαναπάω στην εκπομπή του

Μετά την απίστευτη κόντρα που είχαν την Τετάρτη με τον βουλευτή να λέει στον παρουσιαστή «γλείφεις τον Τσίπρα» και τον δημοσιογράφο να τον χαρακτηρίζει «τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα»

Παπαδάκης: Δεν ξανακαλώ τον Γεωργιάδη - Άδωνις: Ούτε εγώ ξαναπάω στην εκπομπή του
Συνέχεια στην κόντρα που ξεκίνησε την Τετάρτη ανάμεσα στον ίδιο και τον Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία έφτασε στο σημείο σχεδόν να έρθουν στα χέρια, έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος αφού ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την αντίδρασή του στην εκπομπή της 25ης Μαρτίου ανακοίνωσε ότι «σε αυτήν εδώ την εκπομπή δεν θα ξαναέρθει ο Γεωργιάδης».

Όπως εξήγησε «δεν θα ξαναέρθει γιατί εγώ "τσιμπαώ"» και πρόσθεσε «πήρα την απόφασή αυτή για να μην φανεί ότι στήνουμε μια ιστορία για να κάνουμε τηλεθέαση».

Κλείσιμο
Ωστόσο ο δημοσιογράφος πέταξε και μια «μπηχτή» προς τους συναδέλφους του λέγοντας «δεν καταλαβαίνω γιατί προσβλήθηκαν ορισμένοι συνάδελφοί μου που ίσως να ξέχασαν την τηλεόραση».

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε μέσω του Twitter του να «απαντήσει» στον παρουσιαστή γράφοντας πως ούτε εκείνος θα ξαναπάει στην πρωινή εκπομπή του Ant1. To tweet του Άδωνι:



Την Τετάρτη ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μια εντονότατη λογομαχία με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας όταν του ζήτησε να βάζει ο ίδιος τη θεματολογία της εκπομπής με τον κ. Γεωργιάδη να του απαντά «να γλείφεις τον Τσίπρα θέλεις;».

Η ατάκα αυτή εξόργισε τον παρουσιαστή, ο οποίος σηκώθηκε από τη θέση του κάλεσε τον βουλευτή της ΝΔ να πάρει πίσω την κουβέντα του και τον αποκάλεσε «τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης