Επικεφαλής ερευνών για τον Βαγγέλη: Με απείλησαν ότι θα χυθεί αίμα αν συνεχίσω

Επικεφαλής ερευνών για τον Βαγγέλη: Με απείλησαν ότι θα χυθεί αίμα αν συνεχίσω

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος αποκάλυψε ότι συνδικαλιστές από την Αθήνα, άσχετοι με τη Γαλακτοκομική Σχολή, τον απείλησαν ότι θέλει να ρίξει στη φωτιά τον διευθυντή κι αν συμβεί κάτι τέτοιο «θα χυθεί αίμα»

Επικεφαλής ερευνών για τον Βαγγέλη: Με απείλησαν ότι θα χυθεί αίμα αν συνεχίσω
Απίστευτες καταγγελίες από τον επικεφαλής του κλιμακίου που διεξήγαγε την ΕΔΕ στη Γαλακτομική Σχολή, κ. Ανδρέα Αθανασόπουλο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δέχτηκε απειλές μετά την έκδοση του πόρισματος της ΕΔΕ σχετικά με το αν υπήρχε ενδοσχολική βία σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μιλώνατς στο πρωινό του ΑΝΤ1, ο κ. Αθανασόπουλος αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης σχετικά με τον ορισμό νέου διευθυντή στη Γαλακτομική Σχολή, μετά την απομάκρυνση του προηγούμενου, συνδικαλιστές από την Αθήνα «άσχετοι με τη Σχολή» τον απείλησαν ότι θέλει να ρίξει στη φωτιά τον διευθυντή κι αν συμβεί κάτι τέτοιο «θα χυθεί αίμα». Ο ίδιος σημείωσε ότι θα καταγγείλει το περιστατικό, που έλαβε χώρα την 12η Μαρτίου.

"Στις 12 Μαρτίου, στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε, εμφανίστηκαν κάποιοι συνδικαλιστές από την Αθήνα έλεγαν ότι εμείς, με το πόρισμα μας, θέλουμε να ρίξουμε τον διευθυντή στη φωτιά και μας είπαν ότι "αν θέλετε αίμα, θα χυθεί το δικό μας, όχι του διευθυντή μας", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε ότι σκοπεύει να καταγγείλει τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Aναφορικά με τα βασανιστήρια στα οποία επιβάλλονταν ο Βαγγέλης, επιβεβαίωσε το μαρτύριο του juke box, είπε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την καταγγελία με τον ιμάντα και πρόσθεσε ότι γίνονταν πολύ χειρότερα πράγματα.

Ο κ.Αθανασόπουλος δεν έδωσε περαιτέρω στοιχεία για την πορεία των ερευνών, για την οποία σημείωσε ότι «μόλις άρχισε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης