Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μαγγίνα

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μαγγίνα

Στο Α' νεκροταφείο Αθηνών έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία του πρώην υπουργού - Στον Αστακό θα γίνει αύριο Κυριακή η ταφή

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Μαγγίνα
Στο ναό των Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιήθηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του πρώην υπουργού Βασίλη Μαγγίνα, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή, σε ηλικία 66 ετών. 

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν σήμερα στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον πρώην υπουργό, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από την ζωή.

Ο 66χρονος πολιτικός είχε εισαχθεί εσπευσμένα την περασμένη Παρασκευή στο Ευγενίδειο, έχοντας αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Οι γιατροί διέγνωσαν πρόβλημα στη χολή (διόγκωση χοληδόχου κύστης) και τον υπέβαλαν λαπαρασκοπικά σε αφαίρεση της χολής.
 
Κλείσιμο
Παρά την επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του -καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς ο ασθενής είχε υπέρταση και σακχαρώδη διαβήτη- η επέμβαση αρχικώς φάνηκε να έχει καλή έκβαση. Μάλιστα, κατά πληροφορίες ο ασθενής ανάρρωνε φυσιολογικά το πρώτο 48ωρο.
 
Από το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όμως, άρχισε να έχει πυρετό όπως και καρδιολογικό πρόβλημα. Κρίθηκε ότι χρειάζεται νοσηλεία σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πράγματι εισήχθη στη Μονάδα και διασωληνώθηκε.
 
Τρεις ημέρες αργότερα υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση καθώς κατά πληροφορίες διαπιστώθηκε επιπλοκή συνεπεία της χολοκυστεκτομής. Από το νοσοκομείο κάνουν λόγο για σηπτικό σοκ. Ο οργανισμός του πρώην υπουργού δεν κατάφερε να ανταποκριθεί, έπεσε σε κώμα και το πρωί της Παρασκευής κατέληξε.

Ο Βασίλης Μαγγίνας ήταν 66 ετών, παντρεμένος με την Κατερίνη Παπαδάκη και πατέρας μίας κόρης.



Στο Α' νεκροταφείο Αθηνών το παρών έδωσαν οι Κώστας Καραμανλής, Ντόρα Μπακογιάννη,  Μαριέτα Γιαννάκου, Γιώργος Βουλγαράκης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Δημήτρης Σιούφας, Θάνος Μωραΐτης.

Ο Κώστας Καραμανλής


Η σορός του εκλιπόντος θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του τον Αστακό, όπου θα ταφεί αύριο Κυριακή.



Η Γεωργία Σαμαρά














Η Μαριέττα Γιαννάκου


Η Ντόρα Μπακογιάννη 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης