Αναγνώρισαν τους ληστές δυο χρόνια μετά

Αναγνώρισαν τους ληστές δυο χρόνια μετά

Οι τρεις δράστες διέρρηξαν το σπίτι 63χρονου στις7 Μαΐου του 2013, τον ακινητοποίησαν και ερεύνησαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια

Αναγνώρισαν τους ληστές δυο χρόνια μετά
Εντάλματα σύλληψης εξέδωσε ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Βόλου σε βάρος δύο αλλοδαπών που αναγνωρίστηκαν ότι, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους, συμμετείχαν στην ληστεία που είχε γίνει πριν από περίπου δυο χρόνια σε βάρος ενός  63χρονου.

Οι τρεις δράστες διέρρηξαν το σπίτι του 63χρονου στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας στις 7 Μαΐου του 2013, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και ερεύνησαν ανενόχλητοι όλα τα δωμάτια. Άρπαξαν 2.060 ευρώ, την κυνηγετική καραμπίνα του θύματος και ένα κινητό και εξαφανίστηκαν αφού έκοψαν το καλώδιο της σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης.

Χρειάστηκε η συνεργασία αστυνομικών της Ασφαλείας Βόλου και Τρίπολης για να εξιχνιαστεί η ληστεία και να αναγνωριστούν οι δυο από τους δράστες. Πρόκειται για Αλβανούς ηλικίας 32 και 33 χρόνων που αναζητούνται, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και τα στοιχεία του τρίτου συνεργού τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης