Βόλος: Δύο συλλήψεις για λαθραία ποτά

Βόλος: Δύο συλλήψεις για λαθραία ποτά

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι είχαν εισάγει τις παραπάνω φιάλες αλκοολούχων ποτών από τη γειτονική χώρα με σκοπό να τα διαθέσουν παράνομα

Βόλος: Δύο συλλήψεις για λαθραία ποτά
Για λαθρεμπόριο ποτών, τα οποία εισήγαγαν από την Βουλγαρία, συνελήφθησαν σήμερα στην ευρύτερη περιοχή Βόλου, ένας 38χρονος και ένας 44χρονος. Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν 13.040 φιάλες λαθραίων αλκοολούχων ποτών και το χρηματικό ποσό των 740 ευρώ, ενώ υπολογίζεται ότι οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι προς το Δημόσιο ανέρχονται στα 124.473 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο φορτηγά αυτοκίνητα, επί της εθνικής οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης (ένα επικαθήμενο με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας και ένα τύπου βαν με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας), με οδηγούς τους δύο συλληφθέντες και διενήργησαν έλεγχο.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι είχαν εισάγει τις παραπάνω φιάλες αλκοολούχων ποτών από τη γειτονική χώρα με σκοπό να τα διαθέσουν παράνομα.

Κλείσιμο
Ο 38χρονος οδηγός του βαν, λειτουργούσε ως προπομπός, οι αστυνομικοί αναζητούν και έναν 41χρονο συνεργό τους, ενώ δύο από τους δράστες έχουν απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν, για παρόμοια αδικήματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης