Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ

Ο 22χρονος Γιώργος Σκυλογιάννης και ο 23χρονος Γιάννης Ευαγγελινέλης δολοφονήθηκαν στου Ρέντη τον Μάρτιο του 2011, ενώ καταδίωκαν ληστές - «Σκουλήκια ακόμα ζείτε» φώναξε οργισμένη η μάνα ενός εκ των αστυνομικών 

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ
Διεκόπη για τις 3 Απριλίου από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο - Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων - η δίκη για τη δολοφονία των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. 

Οι δυο αστυνομικοί δολοφονήθηκαν στην περιοχή Ρέντη, την 1η Μαρτίου του 2011, κατά τη διάρκεια καταδίωξης δραστών ληστείας σε κατάστημα στο Μενίδι. 

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό ξεκίνησε σήμερα αλλά διεκόπη καθώς ένας εκ των κατηγορουμένων δεν είχε συνήγορο.

Κλείσιμο


Στο εδώλιο αντιμέτωποι με κατηγορίες που αφορούν στο φόνο των αστυνομικών είναι τρία άτομα, τα οποία σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε δισ. ισόβια και 25ετείς καθείρξεις.

Ακόμη στο εδώλιο κάθονται άλλα 11 πρόσωπα, που δικάζονται ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης. 



Από τα πυρά έπεσαν νεκροί ο 22χρονος Γιώργος Σκυλογιάννης και ο 23χρονος Γιάννης Ευαγγελινέλης, ενώ οι άλλοι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν τραυματιστεί κατά τη συμπλοκή.

Στο δικαστήριο σήμερα παρόντες ήταν συγγενείς των θυμάτων και συνάδελφοί τους. «Δολοφόνοι σκουλήκια! Ζείτε ακόμη σκουλήκια; Ούτε μια ώρα μείωση της ποινής!», φώναξε η μητέρα ενός εκ των θυμάτων μόλις μπήκαν οι κατηγορούμενοι στην αίθουσα.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης