Οδηγούσε επικίνδυνα με κλεμμένη μηχανή!

Οδηγούσε επικίνδυνα με κλεμμένη μηχανή!

Οι επικίνδυνοι ελιγμοί με μεγάλη ταχύτητα που έκανε ο 24χρονος αλλοδαπός κινητοποίησαν αμέσως τους μοτοσικλετιστές της ΔΙ.ΑΣ. που αποδείχθηκαν πιο… ικανοί από αυτόν

Οδηγούσε επικίνδυνα με κλεμμένη μηχανή!
Βραβείο… βλακείας διεκδικεί ένας νεαρός Ρουμάνος που έκανε επίδειξη των ικανοτήτων του στην οδήγηση μοτοσικλέτας μπροστά στους… αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Ηράκλειο, ενώ μάλιστα η μηχανή στην οποία επέβαινε ήταν… κλεμμένη!

Οι επικίνδυνοι ελιγμοί με μεγάλη ταχύτητα που έκανε ο 24χρονος αλλοδαπός κινητοποίησαν αμέσως τους μοτοσικλετιστές της ΔΙ.ΑΣ. που αποδείχθηκαν πιο… ικανοί από αυτόν! Τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, αλλά μόλις έκαναν έλεγχο στη μοτοσικλέτα διαπίστωσαν ότι είχε δηλωθεί η κλοπή της στις 14 Φεβρουαρίου.

Η μηχανή αναγνωρίστηκε από τον 32χρονο ιδιοκτήτη της και του αποδόθηκε, ενώ ο 24χρονος δράστης παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης