Εξιχνιάστηκε «χρυσή» κλοπή στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκε «χρυσή» κλοπή στην Κέρκυρα

Ο δράστης άρπαξε τα χρήματα και έκανε σινιάλο στις τρεις γυναίκες να φύγουν

Εξιχνιάστηκε «χρυσή» κλοπή στην Κέρκυρα
Όλες τις οικονομίες που είχε συγκεντρώσει από το μόχθο της μια οικογένεια στη νότια Κέρκυρα «ξάφρισε» μια σπείρα τσιγγάνων που εξαρθρώθηκε από την τοπική Ασφάλεια. Όμως, η λεία της «χρυσής» κλοπής παραμένει στα χέρια των δυο ασύλληπτων μελών της.

Οι τρεις γυναίκες ηλικίας 49, 47 και 23 χρόνων κατάφεραν να κρατήσουν απασχολημένη την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ώστε να δώσουν την ευκαιρία στον 26χρονο συνεργό τους να τρυπώσει αθέατος στο σπίτι. Ερεύνησε με την ησυχία του τα δωμάτια, ώσπου ανακάλυψε το σημείο όπου οι ένοικοι φύλαγαν 8.000 ευρώ και 1.000 δολάρια!

Ο δράστης άρπαξε τα χρήματα και έκανε σινιάλο στις τρεις γυναίκες να φύγουν. Η ιδιοκτήτρια ανακάλυψε την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας σαφή περιγραφή των μελών της συμμορίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν λίγες ώρες αργότερα η 47χρονη στην Κέρκυρα και η 23χρονη στην Ηγουμενίτσα και να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας. Όμως, δεν είχαν πάνω τους τα κλεμμένα χρήματα που, προφανώς, έχουν ο 26χρονος και η 49χρονη που αναζητούνται. 

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης