Χαλκίδα: Ο Γολγοθάς της Ζαχαρούλας με τα τρία παιδιά που μαχαιρώθηκε από τον σύζυγό της

Χαλκίδα: Ο Γολγοθάς της Ζαχαρούλας με τα τρία παιδιά που μαχαιρώθηκε από τον σύζυγό της

«Είναι ένας άθλιος, ελεεινός τύπος. Της έπαιρνε τα χρήματα όταν δούλευε και τα έπαιζε στον τζόγο. Την απειλούσε και την χτυπούσε διαρκώς», λέει η θεία της άτυχης γυναίκας

Χαλκίδα: Ο Γολγοθάς της Ζαχαρούλας με τα τρία παιδιά που μαχαιρώθηκε από τον σύζυγό της
Συγκλονίζει η θεία της Ζαχαρούλας Γεωργιάδου που μαχαιρώθηκε την Δευτέρα από τον σύζυγό της στην είσοδο του σπιτιού της.

Συγκλονισμένη βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας ύστερα από το επεισόδιο της απόπειρας δολοφονίας στην είσοδο της πολυκατοικίας του σπιτιού της 50χρονης Ζαχαρούλας Γρηγοριάδου από τον εν διαστάσει σύζυγό της, Θ.Φ.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση από το επεισόδιο της Δευτέρας και δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό της οικογενειακό κύκλο, η 50χρονη είναι παντρεμένη με τον δράστη πάνω από 30 χρονια έχοντας μαζί και τρία παιδιά.

Ο οικογενειακός τους βίος δεν ήταν και ο καλύτερος, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο 55χρονος της ασκούσε αφόρητη ψυχολογική και σωματική βία, χωρίς βέβαια εκείνη να τα αναφέρει πουθενά. 

«Τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε δεν τα έλεγε σε κανέναν γιατί ήταν ένας υπερήφανος άνθρωπος και πολεμούσε μόνη της για την συντήρηση και το μεγάλωμα των παιδιών της» αναφέρει μεταξύ άλλων ο άνθρωπος που στέκεται στο πλευρό της όλα αυτά τα χρόνια. 

Και συνεχίζει λέγοντας: «Το κορίτσι δεν πέρναγε καλά στον γάμο της. Αυτός είναι ένας άθλιος, ελεεινός τύπος. Της έπαιρνε τα χρήματα όταν δούλευε και τα έπαιζε στον τζόγο. Ήταν χαρτοπαίχτης. Εκείνη δούλευε τον συντηρούσε και τον τάιζε και αυτός της έπαιρνε τα λεφτά. Την χτυπούσε και την απειλούσε διαρκώς».

Η θεία της κοπέλας μίλησε στο protothema.gr προκειμένου να βάλει τα πράγματα στην θέση τους αφού όπως τόνισε έχουν γραφτεί πολλές συκοφαντίες και ανακρίβειες σχετικά με την υπόθεση της ανιψιάς της.

«Ήμουν ο μοναδικός άνθρωπος που μου μιλούσε και την συμβούλευα να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό με κάποιον δικηγόρο. Πριν τα Χριστούγεννα είχε έρθει στο σπίτι μου και μου λέει πως τους την χτύπησε μαζί και τα παιδιά και τους έδιωξε από το σπίτι. Αυτό ήταν, τους κράτησα εγώ στο σπίτι μου μέχρι να δούμε τι θα κάνει. Παρόλα αυτά εκείνη από λύπηση και συμπόνια του πήγαινε φαγητό και τον χαρτζιλίκωνε. Η τελευταία του δουλειά ήταν σεκιούριτι στις λαϊκές αγορές αλλά τον έδιωξαν».

Η θεία της Ζαχαρούλας περιγράφει πώς εξελίχτηκε το περιστατικό της απόπειρας δολοφονίας από τον 55χρονο που όπως χαρακτηριστικά είπε «ό,τι έκανε αυτός, το έκανε από εκδίκηση γιατί δεν γυρνούσε πίσω».

«Στην οδό Αποστόλου η κοπέλα έπιασε τώρα ένα διαμέρισμα μαζί με τα παιδιά της, εκείνος της την είχε στημένη, είχε κρυφτεί πίσω από τις κολόνες στην είσοδο, μόλις την είδε την χτύπησε άγρια και την μαχαίρωσε η κοπέλα βρήκε την δύναμη και έφυγε από το σημείο της συμπλοκής κατευθυνόμενη προς τον δρόμο, που για καλή της τύχη περνούσαν τρεις άντρες και αμέσως τον ακινητοποίησαν διαφορετικά θα την σκότωνε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης