Ιωάννινα: Δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα η αιτία θανάτου της 44χρονης

Ιωάννινα: Δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα η αιτία θανάτου της 44χρονης

Σε αποθήκη δίπλα στο διαμέρισμα, υπάρχει εγκατάσταση υγραερίου για τη θέρμανση της πολυκατοικίας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, το μονοξείδιο του άνθρακα να προκλήθηκε από διαρροή

Ιωάννινα: Δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα η αιτία θανάτου της 44χρονης
Δηλητηρίαση από εισπνοή μεγάλης ποσότητας μονοξειδίου του άνθρακα, είναι η αιτία θανάτου της 44χρονης γυναίκας στην Ανατολή, σύμφωνα με τον καθηγητή Ιατροδικαστικής, Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, ο οποίος διενήργησε νεκροψία-νεκροτομή της άτυχης γυναίκας.

Η εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, είναι η αιτία που και ο πατέρας της, 77 ετών, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση.

Σε αποθήκη δίπλα στο διαμέρισμα, υπάρχει εγκατάσταση υγραερίου για τη θέρμανση της πολυκατοικίας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο, το μονοξείδιο του άνθρακα να προκλήθηκε από διαρροή.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, νεκρή στο ίδιο διαμέρισμα είχε βρεθεί η μητέρα της 44χρονης, ο θάνατός της όμως αποδόθηκε σε προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ πιστοποιητικό θανάτου δόθηκε από ιδιώτη γιατρό, χωρίς να γίνει ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, πριν από μία βδομάδα, το ηλικιωμένο ζευγάρι, είχε μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με τάσεις λιποθυμίας. Εκεί, υπεβλήθησαν σε εξετάσεις, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης