Μεσολόγγι: Αναζητούν άλλα τρία μέλη της σπείρας τσιγγάνων διαρρηκτών

Μεσολόγγι: Αναζητούν άλλα τρία μέλη της σπείρας τσιγγάνων διαρρηκτών

Εγκέφαλος της σπείρας ήταν ένας 18χρονος

Μεσολόγγι: Αναζητούν άλλα τρία μέλη της σπείρας τσιγγάνων διαρρηκτών
Δυο τσιγγάνους ηλικίας 33 και 17 χρόνων και έναν ακόμη, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί, αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας μετά την εξάρθρωση της σπείρας που είχε είχε διαρρήξει τουλάχιστον πέντε σπίτια στο Μεσολόγγι. Ως «εγκέφαλο» θεωρούν έναν 18χρονο που είχε συλληφθεί μαζί με έναν 17χρονο συνεργό του.

Οι δυο νεαροί είχαν πέσει στα χέρια των αστυνομικών μετά τη διάρρηξη στο σπίτι μιας 65χρονης, όπου είχαν παραβιάσει την κεντρική πόρτα και είχαν κλέψει μικρό χρηματικό ποσό και ένα κινητό. Μαζί τους ήταν και ο 33χρονος, που όμως πρόλαβε να διαφύγει. Όπως αποδείχθηκε, μαζί με τον δεύτερο ανήλικο, είχαν συστήσει σπείρα που δρούσε  τις τελευταίες 20 ημέρες και είχε διαπράξει άλλες τέσσερις κλοπές και μια απόπειρα.

Ο μόνος που συμμετείχε σε όλες τις περιπτώσεις ήταν ο 18χρονος, που σε κάθε μια είχε μαζί του δύο ή τρεις από τους συνεργούς του. Συνολικά, είχαν κλέψει 440 ευρώ και διάφορα μικροαντικείμενα. Ερευνάται, όμως, αν εμπλέκονται και σε άλλες διαρρήξεις σε άλλες περιοχές. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου άσκησε σε όλα τα μέλη της σπείρας δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης