Αιτωλοακαρνανία: Είχαν κρύψει στο αυτοκίνητο καλώδια 700 κιλών

Αιτωλοακαρνανία: Είχαν κρύψει στο αυτοκίνητο καλώδια 700 κιλών

Οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι το αυτοκίνητο φαινόταν να μεταφέρει βάρος, το σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν... λαβράκι! 

Αιτωλοακαρνανία: Είχαν κρύψει στο αυτοκίνητο καλώδια 700 κιλών
Το αυτοκίνητο που κινούνταν... αγκομαχώντας στο 8ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγρινίου- Αντιρρίου κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Όλα έδειχναν ότι μετέφερε βάρος πολύ μεγαλύτερο από αυτό των τριών επιβατών του, γι' αυτό το σταμάτησαν για έλεγχο.

Μόλις άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ, διαπίστωσαν ότι μέσα ήταν κρυμμένα ούτε λίγο ούτε πολύ γύρω στα 700 κιλά καλωδίων τα οποία οι τρεις Έλληνες ηλικίας 55, 53 και 20 χρόνων είχαν «ξηλώσει» από μια εταιρεία χωματουργικών εργασιών στην ευρύτερη περιοχή! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις επιβάτες και επέστρεψαν τα κλεμμένα καλώδια στην ιδιοκτήτρια της εταιρείας.

Όπως εξακριβώθηκε, το αυτοκίνητο στο οποίο είχαν φορτώσει τα καλώδια οι δράστες και κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων, ανήκε σε μια 35χρονη για την οποία ερευνάται αν έχει εμπλοκή στο... «κυνήγι» του χαλκού. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης