Χαλκίδα: Εκαναν τους λογιστές για να κλέψουν ηλικιωμένη

Χαλκίδα: Εκαναν τους λογιστές για να κλέψουν ηλικιωμένη

Την έπεισαν ότι τους είχε στείλει ο γιος της και πήραν 400 ευρώ - Οι αρχές γνωρίζουν τους δράστες που διαφεύγουν της σύλληψης

Χαλκίδα: Εκαναν τους λογιστές για να κλέψουν ηλικιωμένη
Έδρασε πάλι ο 40χρονος που συμμετείχε σε σπείρα απατεώνων η οποία κρυβόταν πίσω από δεκάδες απάτες σε όλη τη χώρα. Ως γνήσιος... επαγγελματίας, κατάφερε με τη βοήθεια μιας 42χρονης συνεργού του να αρπάξει χρήματα από μια ηλικιωμένη παριστάνοντας τους λογιστές του γιου της.

Το ζευγάρι έφτασε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της ανυποψίαστης 79χρονης στη Χαλκίδα και, αφού την έπεισαν ότι τους είχε στείλει ο γιος της για να τους δώσει χρήματα ώστε να εξοφλήσει την οφειλή που δήθεν είχε στην εφορία, της πήραν 400 ευρώ. Οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας που ανέλαβαν την έρευνα, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες. 

Οι ίδιοι απατεώνες είχαν δράσει με τον ίδιο τρόπο τον περασμένο Δεκέμβριο στη Λιβαδειά, όπου είχαν καταφέρει να πείσουν μια 83χρονη γυναίκα να τους εμπιστευθεί 30.000 ευρώ! Ένα μήνα αργότερα, ταυτοποιήθηκαν αλλά δεν βρέθηκαν για να συλληφθούν. Φαίνεται, όμως, πως και η 42χρονη είναι «επαγγελματίας» απατεώνισσα καθώς τον Ιανουάριο, μαζί με έναν ακόμη συνεργό της που δεν έχει αναγνωριστεί, προσπάθησαν να εξαπατήσουν μια 73χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα. Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε νέα δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης