Έγκλημα στην Ηλεία: Ανθρωποκυνηγητό για το δολοφόνο ξάδελφο

Έγκλημα στην Ηλεία: Ανθρωποκυνηγητό για το δολοφόνο ξάδελφο

Ένας 39χρονος τσιγγάνος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 28χρονο ξάδελφό του

Έγκλημα στην Ηλεία: Ανθρωποκυνηγητό για το δολοφόνο ξάδελφο
«Χτενίζουν» την Γαστούνη και όλη την Ηλεία οι αστυνομικές αρχές για να εντοπίσουν τον 39χρονο τσιγγάνο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν 28χρονο ξάδελφό του, όταν προσπάθησε να τον χωρίσει από τον πάτερα του με τον οποίο είχαν έρθει στα χέρια.

Το έγκλημα έγινε τη νύχτα της Δευτέρας στην περιοχή «Αγκινάρα», όταν ο δράστης άρχισε να ζητά επιτακτικά χρήματα από τον πάτερα του ο οποίος όμως αρνήθηκε να του δώσει. Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει έντονος καυγάς και ο 38χρονος να αρχίσει να τα σπάει όλα, ξεσπώντας κυρίως στο αυτοκίνητο του πατέρα. Πατέρας και γιος συνεπλάκησαν και ο 28χρονος που βρισκόταν κοντά έτρεξε να τους χωρίσει.

Όμως, δέχθηκε δυο μαχαιριές στο θώρακα και στην κοιλιά από τον ξάδελφό του και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Και ενώ οι συγγενείς του τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ο δολοφόνος το έβαζε στα πόδια για να γλιτώσει από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και τους περίοικους που απειλούσαν να τον λιντσάρουν. Από εκείνη τη στιγμή, τα ίχνη του έχουν χαθεί και οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης