Βλαστός: Έβαλα βόμβα σε εισαγγελέα για να την φοβίσω

Βλαστός: Έβαλα βόμβα σε εισαγγελέα για να την φοβίσω

Ο βαρυποινίτης φέρεται να παραδέχθηκε ότι βρίσκεται πίσω από την βομβιστική επίθεση κατά της εισαγγελέως που ερευνούσε την υπόθεση της απόπειρας απόδρασής του από τις φυλακές Τρικάλων - Η απολογία του θα συνεχιστεί την Τετάρτη

Βλαστός: Έβαλα βόμβα σε εισαγγελέα για να την φοβίσω
Ενώπιον των ανακριτών κατά της διαφθοράς βρέθηκε για πέντε ώρες την Τρίτη ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος απολογήθηκε για κατηγορίες σχετικά με το κύκλωμα που λειτουργούσε μέσα από τις φυλακές και εκτελούσε συμβόλαια θανάτου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πρόσφατα μετά τις αποκαλυπτικές καταθέσεις που έδωσε στις αστυνομικές αρχές η εξαδέλφη του Βλαστού, Λίτσα.

Ενώπιον των ανακριτών ο Παναγιώτης Βλαστός, ο οποίος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε ότι είναι εκείνος που βρίσκεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση της δικαστικής λειτουργού που προήδρευε της δίκης για την απαγωγή Παναγόπουλου, Παρασκευή Καλαϊτζή. Αντίθετα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραδέχθηκε τη βομβιστική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέως Σοφίας Πετράκη, η οποία είχε ερευνήσει την υπόθεση με την απόπειρα απόδρασής του από τις φυλακές Τρικάλων το Φεβρουάριο του 2013. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Βλαστό να λέει στους ανακριτές πώς σχεδίαζε αυτή τη βομβιστική επίθεση απλά για εκφοβισμό.

Κατά τις ίδες πηγές αμφισβήτησε την αξιοπιστία των καταθέσεων της εξαδέλφης του και τις χαρακτήρισε κατασκευασμένες.

Ο Βλαστός θα βρεθεί και την Τετάρτη ενώπιον των ανακριτών κατά της διαφθοράς, Ρ.Κατσιβέλη και Δ. Φούκα, προκειμένου να συνεχίσει την απολογία του για το κύκλωμα των φυλακών, στο οποίο  φέρεται να είχε αρχηγικό ρόλο. 
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης