Σε απεργία πείνας τα αδέλφια Τσάκαλου

Σε απεργία πείνας τα αδέλφια Τσάκαλου

Ζητούν τη μη προφυλάκιση των συγγενικών τους προσώπων - Ο Χρ. Τσάκαλος είπε πως η Αγγελική είναι η προσωπική του σχέση

Σε απεργία πείνας τα αδέλφια Τσάκαλου
Σε απεργία πείνας «μέχρι θανάτου» προχωρούν από σήμερα οι αδελφοί Τσάκαλου, οι οποίοι είναι φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό, κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς και ο Γιώργος Πολύδωρος -ο οποίος βρίσκεται επίσης στη φυλακή για συμμετοχή στην οργάνωση- όπως αποκάλυψε, μιλώντας στο protothema.gr, ο συνήγορός τους Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση, μοναδικό τους αίτημα είναι η μη προφυλάκιση των συγγενικών και φιλικών τους προσώπων, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Τις τελευταίες ώρες, εκτός από την 22χρονη Αγγελική, συνελήφθησαν η μητέρα των αδελφών Τσάκαλου, η σύζυγος του Γεράσιμου Τσάκαλου, ένας φίλος του αδερφού του Γιώργου Πολύδωρου και μια φίλη της μητέρας των φυλακισμένων αδερφών.

Κλείσιμο
Ο κ. Ραγκούσης ανέφερε πως ο Χρήστος Τσάκαλος του μετέφερε ότι έχουν αναλάβει πλήρως την ευθύνη για το σχέδιο της απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού και πως έχουν κάνει την αυτοκριτική τους. 

Επίσης, ο Χρήστος Τσάκαλος είπε στον Φραγκίσκο Ραγκούση πως η Αγγελική είναι η προσωπική του σχέση, για αυτό και βρέθηκε σπίτι σπίτι της μητέρας του. Σύμφωνα με τον συνήγορο των φυλακισμένων για συμμετοχή στην Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, ο ίδιος ο Τσάκαλος είχε πει στην Αγγελική να επισκεφτεί το σπίτι της μητέρας του, σε περίπτωση που δεν είχε κάπου αλλού να πάει. 

Σημειώνεται πως η 60χρονη μητέρα των αδελφών Τσάκαλου συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας, έξω από το γραφείο του ανακριτή, όπου είχε μεταβεί ώστε να δηλώσει πως βρίσκεται στη διάθεση των αρχών. Τόσο η 60χρονη γυναίκα, όσο και η σύζυγος του Γεράσιμου Τσάκαλου, κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης