Αίγιο: Πήγε να ληστέψει κατάστημα με... ψεύτικο όπλο!

Αίγιο: Πήγε να ληστέψει κατάστημα με... ψεύτικο όπλο!

Ο ηλικίας περίπου 60 χρόνων άνδρας πήγε κατευθείαν στο ταμείο και απείλησε με το πιστόλι του την υπάλληλο ζητώντας να του δώσει τις εισπράξεις

Αίγιο: Πήγε να ληστέψει κατάστημα με... ψεύτικο όπλο!
Φανερά ταραγμένος ήταν ο κάποιας ηλικίας επίδοξος ληστής που όρμησε ξαφνικά σε ένα σούπερ μάρκετ στο κέντρο του Αιγίου το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ και το όπλο που κρατούσε τρέμοντας δεν έδειχνε και πολύ… αληθινό!

Ο ηλικίας περίπου 60 χρόνων άνδρας πήγε κατευθείαν στο ταμείο και απείλησε με το πιστόλι του την υπάλληλο ζητώντας να του δώσει τις εισπράξεις από την ταμειακή μηχανή. Λίγο η ταραχή του, όμως, και λίγο η… θέα του όπλου που δεν έπειθε, έδωσαν θάρρος στη γυναίκα η οποία σηκώθηκε… απειλητικά από τη θέση της!

Ο επίδοξος ληστής πανικοβλήθηκε πιστεύοντας ότι η υπάλληλος θα του επιτεθεί και έφυγε τρέχοντας από το κατάστημα ματαιώνοντας την απόπειρα ληστείας. Το κακό γι’ αυτόν είναι ότι τόσο στο σούπερ μάρκετ όσο και σε διπλανά καταστήματα υπήρχαν κάμερες ασφαλείας και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν καρέ- καρέ το οπτικό υλικό προσπαθώντας να τον αναγνωρίσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης