Πέλλα: Η κόρη του έσωσε ηλικιωμένο από τα χτυπήματα των ληστών

Πέλλα: Η κόρη του έσωσε ηλικιωμένο από τα χτυπήματα των ληστών

Δύο άγνωστοι δράστες είχαν δέσει τον 91χρονο και τον χτυπούσαν, όταν άκουσαν την κόρη του - Ο άντρας έκρυβε τις οικονομίες του κάτω από το μαξιλάρι του, όμως δεν πρόλαβαν να του τις πάρουν

Πέλλα: Η κόρη του έσωσε ηλικιωμένο από τα χτυπήματα των ληστών
Οι δυο άγνωστοι κακοποιοί γνώριζαν ότι ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης μιας μονοκατοικίας στη Πέλλα ζούσε μόνος και αποφάσισαν να δράσουν. Του επιτέθηκαν μέσα στην άγρια νύχτα, αλλά ξαφνικά άκουσαν θόρυβο και κατάλαβαν πως υπήρχε και άλλο άτομο με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν τα σχέδιά τους.

Ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν οι δυο ληστές που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν στην κρεβατοκάμαρα όπου κοιμόταν ο 91χρονος ιδιοκτήτης και άρχισαν να τον χτυπούν ζητώντας χρήματα. Όμως, σε άλλο δωμάτιο βρισκόταν η κόρη του που μένει μαζί του μία φορά κάθε 15 ημέρες και άκουσε τις κραυγές του πατέρα της.

Όταν οι κακοποιοί αντιλήφθησαν ότι ο ηλικιωμένος δεν ήταν μόνος, φοβήθηκαν μήπως εγκλωβιστούν και αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή, χωρίς να πάρουν είδηση ότι οι οικονομίες του βρίσκονταν κάτω από το… μαξιλάρι του του! Ο 91χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα ελαφρά τραύματα που είχε υποστεί.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης