Προβλήματα στη Χαλκιδική από τις βροχοπτώσεις

Προβλήματα στη Χαλκιδική από τις βροχοπτώσεις

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί  στο τμήμα της εθνικής οδού από τη Νέα Φώκαια έως την Άθυτο λόγω καθίζησης του οδοστρώματος

Προβλήματα στη Χαλκιδική από τις βροχοπτώσεις
Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Νέων Μουδανιών – Κασσάνδρας έχουν προκαλέσει οι συνεχείς βροχοπτώσεις που πλήττουν τη Χαλκιδική τις τελευταίες ημέρες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί  στο τμήμα της εθνικής οδού από τη Νέα Φώκαια έως την Άθυτο λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.


 
Η κίνηση των αυτοκινήτων διεξάγεται από τον παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Σάνης. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης τα οχήματα κινούνται με δυσκολία και με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες.
Κλείσιμο
 
O πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παραλής σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα την κατάσταση:
 
«Με μια βροχή στην Κασσάνδρα, έκλεισε ο Βόθωνας από κατολίσθηση, πλημμύρισε ο εναλλακτικός δρόμος από Αθυτο για Φώκια και όλα τα αμάξια αναγκάζονται να κινούνται προς Θεσσαλονίκη μέσω Σανη. Αλλά φευ: δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς έπρεπε να περάσω από το φουσκωμένο "Ποτόκι". Με μεγάλο κίνδυνο! Η Περιφέρεια οφείλει από αύριο το πρωί να φτιάξει τους δρόμους από Άθυτο προς Φωκαια και να πιέσει τον εργολάβο να ολοκληρώσει το νέο δρόμο Ποτίδαιας-Βαλτας όντος του 2015 όπως ήταν το αρχικό χρονοδιάγραμμα. Όλα τα παραπάνω μαζί με το βίντεο θα κοινοποιηθούν και στο νέο Αν. Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπιρτζή».






Πηγή: halkidikinews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης