Καταδίωξη για εμπόρους ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδίωξη για εμπόρους ναρκωτικών στη Ρόδο

Ο 37χρονος Αλβανός εντοπίστηκε και συνελήφθη 

Καταδίωξη για εμπόρους ναρκωτικών στη Ρόδο
Μέσα στα χωράφια και σε απομακρυσμένα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτυού της Ρόδου είχε τις «καβάντζες» του ένας 37χρονος Αλβανός και, χωρίς να έρχεται σε επαφή με τα «βαποράκια» του, τα έστελνε να παραλάβουν την ηρωίνη που θα διακινούσαν.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν διακριτικά τον αλλοδαπό μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του να κρύβουν το εμπόρευμά τους σε διάφορα σημεία της επαρχιακής οδού Αφάντου- Ψίνθου, δεν πρόλαβαν να τους συλλάβουν άμεσα. Μόλις έφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, εμφανίστηκε ένα άλλο όχημα με επιβάτες τρεις Έλληνες που παρέλαβαν την συσκευασία με τα ναρκωτικά που είχανε κρύψει.

Στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν για έλεγχο, οι νεαροί ηλικίας 24, 25 και 29 χρόνων προσπάθησαν να ξεφύγουν κάνοντας επικινδύνους ελιγμούς αλλά οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν, εγκλώβισαν το αυτοκίνητό του και τους συνέλαβαν. Στο οδόστρωμα, βρήκαν πεταμένη τη συσκευασία που είχε μέσα ηρωίνη βάρους 28,6 γραμμαρίων, ενώ στην «καβάντζα» στο χωράφι βρέθηκε άλλη μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 134 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Ο 37χρονος Αλβανός εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα στην πόλη της Ρόδου, συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τα «βαποράκια» του στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση για κατοχή, αποθήκευση, προμήθεια, διακίνηση και αγορά ναρκωτικών, απείθεια και οπλοκατοχή. Στις κατοικίες τους βρέθηκαν δυο ναρκωτικά χάπια, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα μαχαίρι με λάμα 15 εκατοστών, τέσσερα κινητά και έξι κάρτες sim και 1.110 ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν και τα δυο αυτοκίνητά τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης