Ζάκυνθος: Ανήλικη άρπαξε χρυσό σταυρό από κατάστημα

Ζάκυνθος: Ανήλικη άρπαξε χρυσό σταυρό από κατάστημα

Παρίστανε την πελάτισσα παρέα με μια φίλη της, που απασχόλησε τον ιδιοκτήτη όσο τον έκλεβαν

Ζάκυνθος: Ανήλικη άρπαξε χρυσό σταυρό από κατάστημα





Ένας ακριβός χρυσός σταυρός «γυάλισε» στο μάτι μιας ανήλικης τσιγγάνας που μπήκε σε ένα κατάστημα στην πόλη της Ζακύνθου μαζί με μια συνεργό της παριστάνοντας τις πελάτισσες. Έτσι, η μια απασχόλησε τον ιδιοκτήτη όσο χρειαζόταν η άλλη για να «βουτήξει» το χρυσαφικό!
Κλείσιμο

Οι δράστιδες το έβαλαν στα πόδια με τη λεία τους στα χέρια και κατάφεραν να διαφύγουν. Όμως, ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ενημερώθηκαν για την κλοπή, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Όμως, ο χρυσός σταυρός δεν βρέθηκε και η έρευνα συνεχίζεται, ενώ η 17χρονη «μακρυχέρα» και η 22χρονη συνεργός της οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

*** Τουλάχιστον δυο κλοπές σε εμπορικές επιχειρήσεις της Κέρκυρας είχε διαπράξει στις 19 Φεβρουαρίου και στις 27 Ιανουαρίου ένας 26χρονος, που άρπαξε προϊόντα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.000 ευρώ. Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Ασφάλεια και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκαν δύο διαφορετικές δικογραφίες που διαβιβάστηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης