Καλοκαιρινές κλοπές με πλούσια λεία στην Φθιώτιδα

Καλοκαιρινές κλοπές με πλούσια λεία στην Φθιώτιδα

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δυο δράστες που είχαν αρπάξει κοσμήματα και χρυσαφικά, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 40.000 ευρώ

Καλοκαιρινές κλοπές με πλούσια λεία στην Φθιώτιδα
Από τον περασμένο Ιούνιο και Αύγουστο ερευνούσαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Στυλίδας τις τέσσερις διαρρήξεις που είχαν γίνει σε σπίτια στις περιοχές του Αχινού, Στυλίδας και Ραχών της Ανατολικής Φθιώτιδας και τελικά κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος.

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δυο δράστες που είχαν αρπάξει κοσμήματα και χρυσαφικά, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 40.000 ευρώ. Πρόκειται για έναν 43χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 

Ο 43χρονος διέθετε και έναν ακόμη συνεργό, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά και η έρευνα συνεχίζεται. Παράλληλα, εξετάζεται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες εισβολές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης