Οι Γεωργιανοί διαρρήκτες πωλούσαν… εικονίσματα!

Οι Γεωργιανοί διαρρήκτες πωλούσαν… εικονίσματα!

Τα τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ηλικίας από 25 ως 30 χρόνων  συνελήφθησαν στην Έδεσσα και σε έρευνες που έγιναν στα δυο οχήματα που επέβαιναν και κατασχέθηκαν

Οι Γεωργιανοί διαρρήκτες πωλούσαν… εικονίσματα!
Είχαν χωρίσει τους ρόλους τους τα δυο ζευγάρια νεαρών Γεωργιανών που είχαν βάλει στο μάτι τα σπίτια σε διάφορες περιοχές της Πέλλας. Οι δυο γυναίκες προσποιούνταν ότι πωλούσαν… θρησκευτικές εικόνες και χτυπούσαν τα κουδούνια και οι δυο άνδρες αναλάμβαναν τις διαρρήξεις!

Όταν οι γυναίκες εντόπιζαν διαμερίσματα από τα οποία απουσίαζαν οι ένοικοι, ειδοποιούσαν τους συνεργούς τους που παραβίαζαν τις πόρτες και έκλεβαν μόνο χρήματα και κοσμήματα, αποφεύγοντας να αρπάζουν ογκώδη αντικείμενα για να μην εντοπίζονται. Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί έξι διαρρήξεις που διέπραξαν από τον περασμένο Οκτώβριο και τους απέφεραν κλοπιμαία αξίας 4.500 ευρώ. 

Τα τέσσερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ηλικίας από 25 ως 30 χρόνων  συνελήφθησαν στην Έδεσσα και σε έρευνες που έγιναν στα δυο οχήματα που επέβαιναν και κατασχέθηκαν, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, διάφορα κοσμήματα των οποίων η προέλευση ερευνάται, 11 κινητά και εκκλησιαστικές εικόνες διαφόρων διαστάσεων!

Κλείσιμο
Οι δράστες, στους οποίους ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Έδεσσας άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, είχαν ακόμη στην κατοχή τους 610 ευρώ και 122 δολάρια, αλλά και εμβάσματα αποστολής χρημάτων, που δείχνουν ότι έστελναν τα παράνομα κέρδη τους σε συγγενείς τους στην Γεωργία. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης